Watersportcentrum 't Garijp

Sloepen

Nu boeken

SLOEPENVERHUUR
Heerlijk varen en dan aanleggen bij een mooi eilandje of aan de steiger van één van de vele uitspanningen in de gezellige omliggende dorpen. Om te genieten van een koel drankje op een terras of om een pittoresk plaatsje te verkennen. Dat is het Friese merengebied verkennen op zijn best: per motorsloep! Geniet van de vrijheid en vaar zelf over de vele grote en kleine waterwegen die Friesland rijk is. Onze sloepen zijn van het merk Antaris. Ze zijn zeer stabiel en vaarvriendelijk en voorzien van een buiskap. De sloepen zijn per dag te huur. Zelfs voor een heerlijke en goed gevulde picknickmand kunnen wij zorgen. Op deze manier wordt een dagje ‘sloepen’ wel heel erg leuk!

 Meerdere dagen
Vanzelfsprekend kunt u uw sloep ook voor meerdere dagen of weken huren. Friesland op zijn best..! De huurprijs is inclusief brandstof, gebruik van zwemvesten en een waterkaart. Bij meerdaagse huur inclusief één volle tank brandstof. Waarborgsom (eigen risico) voor het huren van een sloep bedraagt € 500,-. U dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Huurprijzen 2024

Nu boeken Antaris 55. Zeer ruime tendersloep. L. 5.90m, br. 2.50m
geschikt voor max. 8 personen

Dag Weekend Midweek Week Hemelvaart1 Pinksteren2
Voorseizoen € 160,- € 300,- € 425,- € 500,- € 475,- € 375,-
Juli - augustus € 180,- € 340,- € 500,- € 750,-
Naseizoen € 160,- € 300,- € 425,- € 500,-
Luxe kussenset, Sprayhood, USB aansluiting, Navigatieverlichting rondom, Ankerlicht, Ingebouwde zwemtrap.

 

Nu boeken NIEUW in de vloot; Antaris 66. Zeer ruime tendersloep. L. 6.60m, br. 2.60m
geschikt voor max. 10 personen

Dag Weekend Midweek Week Hemelvaart1 Pinksteren2
Voorseizoen € 190,- € 330,- € 455,- € 530,- € 505,- € 405,-
Juli - augustus € 210,- € 370,- € 530,- € 780,-
Naseizoen € 190,- € 330,- € 455,- € 530,-

1 Hemelvaart is 4 dagen
2
Pinksteren is 3 dagen

Boot huren en een goedgevulde picknickmand mee?
(Reservering picknickmanden tot 12 uur voor vertrek)

 Picknickmand ’t Garijp
Broodje ham, kaas en krentenbol
Koffie of thee
Appel, vruchtensap
Zoete versnapering
€ 12,50 p.p.

 Picknickmand Sneekermeer
Luxe belegde broodjes met coburgerham, gerookte zalm en kaas
koffie of thee, fles wijn, vruchtensap
Iets lekkers bij de koffie
Zoete versnapering
Fruit en zoutjes/nootjes
€ 21,50 p.p.

Geef eens een dagje sloepen cadeau!
Een dag varen in een sloep of valk inclusief een heerlijke picknickmand. Dat is toch een geweldig cadeau om te geven! Wij zorgen voor een mooie cadeaubon.

Sloep met schipper
Wilt u zelf niet varen of bent u er niet zo handig mee? Wij zorgen voor een sloep mét schipper! Dit kan met de sloepen zoals hierboven beschreven. Maar ook hebben wij een bijzonder ruime sloep te huur van bijna acht meter lang en ruim 2,75 meter breed! Maar liefst achttien personen kunnen hierin mee. Dagtochten met deze grote sloep starten om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. Het dagtarief bedraagt € 350,-.

 Een zeilboot met privé-schipper
Wilt u in korte tijd leren zeilen? Uw techniek verbeteren? Of gewoon op relaxte wijze de prachtige Friese wateren verkennen? Huur een zeilboot (Valk) met privé-instructeur of schipper! Dat is mogelijk vanaf één persoon tot maximaal vier personen. Leuk als uitje voor uw gezin bijvoorbeeld. Maar ook erg gezellig met een paar collega’s, vrienden of vriendinnen! In juli en augustus organiseren wij op de zeilschool van Watersportcentrum ’t Garijp speciale jeugdzeilweken. Wat dacht u ervan om uw kinderen aan die cursus te laten deelnemen en zelf privéles te nemen? Mogelijkheden genoeg!

 

Boeken