Watersportcentrum 't Garijp

Arrangementen

Nu boeken

Evenementen
In het voor- en naseizoen komen veel bedrijven en groepen naar watersportcentrum ‘t Garijp voor leuke, actieve en inspirerende een- en meerdaagse (zeil)evenementen. Dat kunnen personeelsuitjes, vriendenclubs en bedrijfstrainingen zijn van zes tot zeventig personen, op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Maar ook jubilea, training- of teambuilding-sessies, vergaderingen en conferenties. Ook met kerst en oud en nieuw organiseert ’t Garijp diverse arrangementen en activiteiten. Op de website zal binnenkort alle mogelijkheden komen te staan.

Culinaire arrangementen
Alle culinaire arrangementen worden tot in de puntjes geregeld, wat de organisatoren veel werk uit handen neemt. In culinair opzicht is ‘t Garijp volledig geoutilleerd. Zowel voor hoogwaardige meergangen, buffetten, diners en barbecues als een compleet ontbijtbuffet, uitgebreide lunch of een avontuurlijke middagpicknick. En vergeet onze uitgebreide Friese Borrel niet!

BBQ workshop
Het buitenleven is een populaire ‘life-style’. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Trend is dat mensen gezond en gevarieerd willen eten, dus ook van de barbecue! U bereidt een culinair diner van de mooiste ingrediënten en u zult versteld staan van het resultaat! We behandelen allerlei soorten barbecue-technieken; directe- en indirecte methoden, stomen, roken, etc. Voor de beginnende én de gevorderde barbecueër!

Wijn en kaas workshop
Tijdens de wijnproeverij behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Kaasbereiding
  • kaassoorten: roodschimmel, blauwschimmel, witschimmel en traditioneel
  • Kaas en wijn
  • Proeven van kazen en wijnen
  • Proeven en beoordelen met proefnotitie formulieren van bijpassende wijnen

In overleg met u kunnen we de onderwerpen aanpassen aan uw wensen. Dat geldt ook voor de te schenken wijnen. De proeverij wijn en kaas is voor iedereen die zijn kennis wil verbreden over de combinatie wijn en kaas. Naast het proeven leert u ook over de historie en bereiding van verschillende kazen en welke wijn u goed kunt drinken bij welke soort. Iedere liefhebber van wijn en kaas kan aan deze workshop deelnemen. U heeft geen uitgebreide kennis van wijn nodig.

Zegt u maar hoe u het wilt hebben! Want naast bestaande arrangementen maakt Watersportcentrum ‘t Garijp ook graag arrangementen op maat. In een sfeervolle omgeving bijkletsen na een mooie dag. Terwijl u geniet van de prettige entourage in authentieke sfeer, maken wij uw maaltijd gereed.

De groepsaccommodatie van ’t Garijp is het hele jaar geopend en te huur. De boerderij wordt centraal verwarmd en dus ook buiten het vaarseizoen is het goed toeven in het Friese land!