Watersportcentrum 't Garijp

Locatie

Nu boeken

DE ZEILSCHOOL
Zeilschool ‘t Garijp is al sinds 1968 dé toonaangevende zeilschool en groepsaccommodatie van Friesland. Gevestigd in Goingarijp, direct gelegen aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, tussen Joure en Terherne. Het middelpunt van het Friese Merengebied, omringd door zijn mooie plassen en karateristieke dorpjes. Zo kunnen we geweldige leuke toertochten maken naar bijvoorbeeld Joure, Terherne of bijv. Langweer.

DE GROEPSACCOMMODATIE
Voor bedrijven en groepen is groepsaccommodatie ‘t Garijp een fijne plek om te vergaderen, feesten, overnachten en te watersporten. Elke dag iets anders zien? Dat kan als je voor Watersportcentrum ’t Garijp kiest! Rondom onze thuishaven in Goingarijp is er namelijk een grote keus aan vaargebieden.

DE OMGEVING JOURE
Joure is officieel geen stad, maar is eigenlijk te groot om nog een dorp te heten. Het is de hoofdstad van de gemeente De Friese Meren. Joure ligt mooi centraal in Friesland en is ieder jaar dé plaats waar de Friese Ballonfeesten worden gehouden. Waar de plaats natuurlijk ook ontzettend bekend door is geworden is Douwe Egberts. Het koffieconcern is in Joure begonnen en is hier nog altijd te vinden. Door de ligging in de buurt van de Friese meren is Joure een echte watersportplaats. De Langweerder Wielen, het Sneekermeer en het Tjeukemeer liggen allemaal op korte afstand.

Joure ligt bij een knooppunt van de snelwegen A6 en A7. Vanuit het zuiden is het daardoor via de A6, door de Flevopolder bereikbaar. Via de A7 is Joure bereikbaar over de Afsluitdijk. Het dichtstbijzijnde treinstation is te vinden in Heerenveen, waarvandaan bussen naar Joure rijden.

 

 

De galerij is niet gevonden!