Watersportcentrum 't Garijp

events en teambuilding

Nu boeken

Voor een perfect bedrijfsuitje bent u bij ’t Garijp aan het goede adres! Onze unieke locatie ligt slechts 10 minuten rijen van de snelweg en is toch direct aangesloten aan het Sneekermeer.

Alles is mogelijk!
Bij ons heeft u volledig de mogelijkheid om uw perfecte bedrijfsuitje samen te stellen. Activiteiten op het gebied van watersport zijn onze specialiteit maar zeker niet het enige wat wij voor u te bieden hebben. Vul uw bedrijfsuitje met intensieve onderlinge zeilwedstrijden of met een training in een van onze speciaal uitgeruste vergaderruimtes. Met z’n allen in een sloep met schipper de friese meren verkennen of varen naar een activiteit op locatie. Dit kan allemaal, de keuze is reuze en de mogelijkheden eindeloos. Samen met u stellen wij graag een prachtig pakket samen waarmee we uw bedrijf of afdeling het perfecte bedrijfsuitje verzorgen.

Na jarenlange ervaring met bedrijfsuitjes hebben wij een top arrangement samen gesteld! Dit arrangement is bedoeld om een indicatie te geven van hoe een bedrijfsuitje bij ’t Garijp er uit kan zien.
AtotZ Top pakket!
11:00 ontvangst met koffie/thee en authentiek Friesch suikebrood
11:30 training, vergadering of teambuilding opdracht in een van onze exclusieve vergaderruimtes.
12:30 Lunch!
13:30 Lekker het water op. Zeilinstructie, onderlinge wedstrijden of vrij varen in een sloep of polyvalk!
16:30 Aankomst op de zeilschool gevolgd door een prachtige borrel in de zon op ons terras of aan de bar in de oude deel.
18:00 Heerlijke BBQ of diner. Doe het zelf of laat u tot op uw wenken bedienen. Het is allemaal mogelijk!
20:00 Afsluiting van een heerlijke en geslaagde dag.

Teambuilding arrangement!
Houd u van uitdaging en een intensieve dagbesteding waarbij communicatie en teambuilding voorop staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Leer de basics van het zeilen en begin aan een intensieve zeiltocht over het sneekermeer. Een valk varen kan je niet alleen, alleen door strakke communicatie en teamplay kun je een schip van 600 kilo en 7 meter uit een lastige situatie loodsen. Laat je uitdagen om zo een leuke, leerzame, intensieve en communicatiegerichte zeildag op het water te beleven! Uiteraard is er ook tijd voor onstpanning en vertier tijdens de heerlijke borrel of BBQ op het terras in de zon.

Voor vragen of meer informatie belt u naar 0566-689396 of kunt u mailen naar info@garijp.nl