Watersportcentrum 't Garijp

Jeugdzeilen Topaz

Jeugdzeilen 2-mans (Topaz) is de beste keuze voor jou als je: Tussen de 10 en 12 jaar bent, houdt van actie en niet bang bent om nat te worden!

Zeilkamp 2-mans jeugdzeilen

We varen in deze cursus met 2 bootsoorten, de Uno + en de wat kleinere Topaz Taz. Zo hebben we altijd de beste boot voor jou! De Uno+ en de Taz kunnen alletwee gemakkelijk omslaan, superleuk! Van al dat water wordt je natuurlijk wel nat, dus je hebt een wetsuit aan. Je kan je eigen meenemen, maar je mag er ook altijd één van ons lenen.

De instructeur vaart met je mee in een klein motorbootje, zo zijn we altijd dichtbij om te helpen of je iets nieuws uit te leggen. In je groepje zitten meestal 5 of maximaal 7 andere cursisten. Zo is het altijd gezellig op het water!

Diploma's

De CWO discipline heet 2-mans jeugdzeilen. Hierin kan je gaan voor je Beginner, Ervaren en Gevorderd diploma. Heb je al Optimist of Laerling gezeild? Dat zijn andere disciplines dus wat betreft je diploma begin je helemaal opnieuw. Je zeilskills neem je natuurlijk gewoon mee. Best mogelijk dat je een diploma overslaat, omdat je al ervaren bent in een andere bootsoort.

Let op, 2-mans jeugdzeilen is voor 10 tot 12 jaar. Ben jij al wat ouder? Schrijf je dan in bij Zwaardboot 2-mans!

Cursus boeken ›

Gaan op die banaan!

Deze week kan jij kiezen om te gaan banaanvaren! Met 4 anderen op de banaan, racen achter de speedboot, wat een genot!

Wil jij je opgeven? Klik op Banaanvaren bij de boeking!

Andere cursussen voor deze leeftijd