Watersportcentrum 't Garijp

Combi cursus

Weet je nog niet goed  of je het liefste gaat surfen of zeilen? Kies één van onze combi cursussen en probeer het alle twee!

Zeilkamp combi Optimist & Windsurfen

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan kun je kiezen voor de combinatie cursus Optimist en Windsurfen. Je gaat mee met de andere groepjes surfers en zeilers. Meestal wisselen we halverwege de week.

Zeilkamp combi Kameleon & Optimist

Hou je van actie en lijkt zeilen je ook super leuk? Dan is Kameleon & Optimist zeker wat voor jou! Kijk hier voor meer informatie.

Zeilkamp combi Valk & Windsurfen

Ben je tussen de 12 en de 17 jaar en wil je graag Windsurfen én Valk  leren zeilen? Kies dan voor deze combi Valk & Windsurfen. Je gaat gewoon mee met de andere groepjes zeilers en surfers, maar je krijgt natuurlijk wel je eigen programma.

Surfkamp combi Windsurf & Wing Surf

Ben je tussen de 12 en de 17 jaar en wil je behalve Windsurfen ook Wingen eens proberen? Boek de combi Windsurf en Wingsurf en vlieg als vogel over het water!

Diploma's

Je gaat deze week 2 soorten disciplines proberen. Dat betekent meestal ook dat een heel diploma afmaken van zeilen én van surfen wel heel lastig is. In je watersport paspoort kan je alles wat je geleerd hebt altijd weer terug vinden. Combi cursus bieden we aan voor Beginner en Ervaren.

Cursus boeken ›

Gaan op die banaan!

Deze week kan jij kiezen om te gaan banaanvaren! Met 4 anderen op de banaan, racen achter de speedboot, wat een genot!

Wil jij je opgeven? Klik op Banaanvaren bij de boeking!

Andere cursussen voor deze leeftijd