Watersportcentrum 't Garijp

Laerling

De Laerling is een 2 persoons jeugdkielboot, heel erg geschikt voor alle cursisten van 7 tot 12 jaar.  Het is een super goede boot om samen in te leren zeilen, maar ook de fijne kneepjes van het kielboot zeilen alvast te leren. Hij heeft een echte kiel en zelflozende kuip. Dus als het niet regent word je ook niet nat!

Zeilkamp in de Laerling

Je zeilt het hele zeilkamp in de Laerling, samen met een bootmaatje. In je groepje zitten nog 5 of soms 7 andere kinderen, dus het is altijd heel gezellig. De Laerling heeft een grootzeil én een grote rolfok. De Laerling is een hele veilige boot. Zelfs in een storm zou de Laerling nog veilig kunnen zeilen, maar dat doen we natuurlijk niet. Je krijgt les van een instructeur die met je meevaart in een motorbootje. Soms in een baantje, soms varen we tochten, soms vaar je helemaal zelf!

Diploma's

De Laerling hoort bij de CWO discipline 'jeugdkielboot'. Je kan deze boot heel goed gebruiken als eerste zeilervaring, maar ook voor de gevorderden is er meer dan genoeg uitdaging. Zo leer je bij Ervaren en Gevorderd al varen en een echte Spinnaker!

Cursus boeken ›

Minikamp

Wil jij wel op zeilkamp, maar wil je (nog) niet de hele week gaan? Boek dan een een minikamp!

Deze cursus is ook beschikbaar als minikamp. Dan kom je eerst van zondag tot woensdagmiddag. Vind je het te leuk om weg te gaan én is er nog plek? Dan kan soms zelf die week nog verlengen!

Gaan op die banaan!

Deze week kan jij kiezen om te gaan banaanvaren! Met 4 anderen op de banaan, racen achter de speedboot, wat een genot!

Wil jij je opgeven? Klik op Banaanvaren bij de boeking!

Andere cursussen voor deze leeftijd