Watersportcentrum 't Garijp

Windsurf

Ben jij die stoere jongen of meid die klaar is voor actie… Dan is  windsurfen echt wat voor jou!

Zeilkamp Windsurfen

Een week op surfkamp is sowieso heel erg cool! We hebben ons eigen strandje en een gave praam waar we ook alle boards op bewaren. Voor de beginners hebben we grotere boards en goed beschut vaarwater. Zo kan jij veilig de eerste stapjes zetten in je windsurf carrière. Ga je al leren planeren? Dan pakken we de boards zonder zwaard en gaan we verder het meer op!

We lunchen meestal samen met alle andere cursisten, vaak gaan we met de praam naar de lunchplek of surfen we erheen. Soms lunchen we ook op ons eigen strandje. De surfers zijn altijd een hechte groep! Per instructeur zitten er nog maximaal 5 andere cursisten in je groepje, maar we trekken veel met alles surfers samen op. Als surfer heb je altijd een wetsuit aan, je kan er zelf een meebrengen of van ons lenen. Hang Loose!

Diploma's

Voor windsurfen kan je ook alle diploma's halen, dus Beginner, Ervaren, Gevorderd en Vergevorderd. Zeker voor Gevorderd en Vergevorderd, maar ook al voor sommige eisen van het Ervaren diploma moet je ook al planeren. Daar hebben we natuurlijk wel wat wind voor nodig om dat te kunnen leren. Ga je voor Gevorderd of Vergevorderd? Dan moet je ook examen doen, theorie en praktijk.

Cursus boeken ›

Gaan op die banaan!

Deze week kan jij kiezen om te gaan banaanvaren! Met 4 anderen op de banaan, racen achter de speedboot, wat een genot!

Wil jij je opgeven? Klik op Banaanvaren bij de boeking!

Andere cursussen voor deze leeftijd