Watersportcentrum 't Garijp

Wing Surf & Foil

Wing Surfen is een nieuwe supergave vorm van watersport. Met een vleugel in je hand, vliegen als een vogel over het water, dat wil jij toch ook?

 Surfkamp wingen!

Je gaat deze week alles leren van Wingsurfen. Voor jou geen giek, mast, mastvoet en diabolo. Jij hebt je Wing en verder niets nodig! De Wing is helemaal opblaasbaar en dus superveilig. Eerst leer je op de kant hoe je de Wing moet optuigen. Dan je leer je verschillende start posities en sturen alvast in het gras. Wel zo makkelijk. Daarna ben je klaar om de Wing uit te testen op het water. Je gaat op 1 knie op het board. Voel jij je al dapper genoeg? Dan pak je een vlaagje en ga je gewoon staan! De Wing zit niet vast aan je board, dus je ervaart veel vrijheid tijdens het surfen, een supergevoel!

In je groepje zitten max 4 andere Wingsurfers, zo heeft de instructeur altijd genoeg tijd en en aandacht om je te helpen. Je surft gewoon mee met de praam en de andere windsurfers, dat is wel zo gezellig!

Kitesurfen mag niet op binnenwater, maar Wingfoilen en Surfen natuurlijk wel! Dat maakt het voor de meeste mensen veel makkelijker om ook thuis te oefenen.

Diploma's

Je krijgt natuurlijk een Wingsurf CWO diploma Basis, Ervaren of Gevorderd. Ga je voor Gevorderd? Dan gaan we ook al Foilen mét je Wing, hoe gaaf is dat?!

Moet je ervaring hebben om te mogen Wingsurfen?

Nee hoor, als je al een ervaren windsurfer bent is het natuurlijk wel makkelijker om te leren. Alle Wingcursussen beginnen gewoon bij het begin, dus ook als je nog nooit gesurft of gezeild hebt kan je gewoon meedoen.

Meer weten?

Kijk ook eens op wingfoilen.nl, daar krijg je een goed beeld van deze nieuwe, gave watersport. Heb je nog meer vragen? Stel ze ons gerust!

Cursus boeken ›

Andere cursussen voor deze leeftijd